Technika

Wstęp do biotechnologii żywności

Joanna Harasym, Władysław Leśniak

Prezentacja pracownika naukowego Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu - Wydział Inżynieryjno-Ekonomiczny

Zastosowanie żywności zmodyfikownej genetycznie

Tomasz Pieciuń, Małgorzata Janczar, Jerzy J. Pietkiewicz

Prezentacja grupy naukowców z Wydziału Inżynieryjno-Ekonomicznego Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu

Znakowanie artykułów żywnościowych

Katarzyna Górska, Jerzy J. Pietkiewicz, Tomasz Pieciuń

Prezentacja pracowników naukowych z Wydziału Inżynieryjno-Ekonomicznego Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu.

Suplementy diety i substancje słodzące

M. Janczar, J. J. Pietkiewicz, K. Górska

Prezentacja naukowców z Wydziału Inżynieryjno-Ekonomicznego Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu.


Projekt jest częścią serwisu internetowego Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie i rozpowszechnianie tylko za zgodą właściciela.
Design: Centrum.pl